Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här....


Några ord på R

Rönnbärsträd.....

Rödfärgad...

Rätt....

Rekorderlig....

Rabattens....

Ros....

Riktigt..

Rosafärgad....

Romantisk....

Rekommenderar...

Rättframhet....

Regnet....

Rymmer....

Rundformad....

Rytmik....

Räffsdags....

Redan......

080828





Fri vers av sajo
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-28 07:50



Bookmark and Share


  Havsbris
Ruth kanske

ahhahahahhah
puss
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo