Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ganska ofta det händer....


Den nyfikna damen i vårat hus

Den nyfikna damen
i vårat hus
sitter i sitt
fönster bakom
en gardin....

Den nyfikna damen
i vårat hus
smäller igen dörrarna
så jag och min
väninna undrar
vad är hon nu
sur för?....

Den nyfikna damen
i vårat hus
trippar iväg med
handväskan över axeln
och sträcker på sig
som att här kommer
jag, flytta på er....

hoppas att det
är på mig ni ser....

Den nyfikna damen
intresserar sig för
min väninna här i
huset, hon ställer många
frågor om hon
mig ser vilken det
är min väninna
har besök av....

Den nyfikna damen
i vårat hus
gnäller och tjatar på
allt, rätt vad det
är åker dörren upp
i trappen och hon
är som en....

polis som mitt
i gatan stod....

Den nyfikna damen
i vårat hus,
är otroligt jobbig...

Svaren för mig
blir korta och
jag skyndar mig
allt vad jag
kan förbi hennes
dörr....

080828




Fri vers av sajo
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-28 17:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Hon är avundsjuk!
Har hon inget annat
att göra än att kolla
er... .. .
2008-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Den nyfikna damen är tydligen i stort behov av en kram.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo