Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelträd

Grenar som
tyngs ner...

smak av
kanel och vaniljsås....

080828




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 18:14



Bookmark and Share


  anits VIP
tänker på äppelkaka
med vaniljsåssom jag
fick i måndags
2008-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Redan innan kan man förnimma...Vid blotta anblicken...Som ett slags kulinariskt preludium.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo