Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vår natur kan man se gamla trädstammar


Den gamla trädstammen

På promenad
i en park
ser jag träd
med olika namn...

på vår cykeltur
i en vackert
skapad natur...

passerar vi
träd med
så gamla
stammar....

jag står och
iakttar träden
en lång stund
och går nära...

Den gamla
trädstammen...

Den gamla
trädstammen
ser gammal
och sliten ut...

den gamla
trädstammen
har mossbeklädnad...

den gamla
trädstammen
påminner om
tider från förr,
likt en åldrad
hand som
har rynkor....

den gamla
trädstammen
är en bostadsplats
för våra småfåglar...

den gamla
trädstammen
klarar förhoppningsvis
många år till...

080828




Fri vers av sajo
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 19:56



Bookmark and Share


  Hallonet
Härligt!
2008-08-31

  Annmargreta
Fint skrivet och väldigt bra observerat-rötter
och stammar är ofta väldigt vackra.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo