Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustislut

Augustislut, det
är sista fredagen
i augusti och det
återstår inte
många dagar
av denna månad....

Augustislut känns
vemodig på
något sätt...
kanske inte
alltid så lätt...

Augustislut gör
att jag denna
morgon som
är småkylig
öppnar min
balkong dörr
för att titta ut...

Augustislut
gör mig redo
för att njuta
av skogens
svamp och bär...

Augustislut
har en sådan
vacker övergång
till höstens
färg glada dagar....

Augustislut
kan inte rå för
att jag känner
så här...

080829




Fri vers av sajo
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-29 07:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, inte jag heller. Det är en märklig känsla över det hela.
Nu är det så oerhört definitivt.
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

sajo