Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag vid lunch


Ett brev

Öppnar dörren
till min lägenhet
och blicken
går mot
dörrmattan...

där ligger all
post...

men ett brev
med en sådan
underbar handstil
drar till sig
mitt intresse....

en tävling
jag deltagit
i gör mig
så glad för
jag lyckades
att få till
många namn
från en text...

du är vinnaren
så jag är glad
och tacksam
för vinsten....

080829




Fri vers av sajo
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-29 14:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oj...Förlåt...GRATTIS!
2008-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Vad vann du?
2008-08-29

  genni VIP
Vore trevligt om man fick sådan post :)
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

sajo