Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar från en död

Idag grät jag
tårar som jag trodde sinat

Tårar från ögon som inte längre ser
från ett hjärta som för länge sedan stelnat
från en själ som jag inte kan tillåta flyga mer

Idag grät jag
för dåtid
för nutid
och för framtid

ty det är svårt att leva i en bur
då man en gång fått leva fri




Fri vers av Vildvarg
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-29 15:42



Bookmark and Share


  friheten
Smärtsammmt, men vacker skriven.

"Idag grät jag
för dåtid
för nutid
och för framtid"

Detta är nog välkänd för många!!!
2008-08-29

  Janis Karlsson
Vilket vemod, vilken sorg!!! Vackra ord som gör lite ont bara att läsa.
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Vildvarg