Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En, Ett, Så

En tår så liten att ingen ser den
En snyft så tyst så att ingen hör den
Ett liv så obetydligt så att ingen märker det

En Kärlek så stark att ineg vill ha den
En människaså alldaglig att ingen märker henne

Ett hat så stark att ingen klarar va de
Så sorglig så att ingen bryr sig längre
En längtan så stark så att ingen annan kan längtan
En sorg så stark så att ingen kan hantera den

Så starka minnen som ingen annan kommer ihåg




Fri vers av ChocolateSoldiers
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-29 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChocolateSoldiers
ChocolateSoldiers