Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergång

Augusti är
snart över....

På valvbron
möts september....

080830




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-30 10:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Enormt!
Just det där med broar återkommer jag ofta till.
Det finns en så fin symbolik i just broar.
Det går en bro från tro till ro, skrev Bo Setterlind.
Själv har jag skrivit om Islandsbron här i Gävle och om hur den fick representera hur jag gick in i en ny fas, epok eller era.
Punken kom. Och allt det där.

En rungande applåd till dig!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo