Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besöker ett ställe med kraft...


Vindkraft

Vingar högt ovanför
cirkulerar runt....

Höstmörker men
fönsterlampan tänds....

080831




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-31 20:33



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

sajo