Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny månad...


September

Första september
och jag sträcker
på min kropp....

Septembergryning
väntar vid min
dörr så jag går
opp....

Septembers underbara
färger nu jag
ser...
som mot oss ler...

September och
äppelträden doftar
så gott....

September för
oss du nio i
raden är....

men Septesima
är ju sjunde tonen
i skalan så
just nu denna
nya månad
som September
heter....

September så
vacker du är...

September
inte undra på
att ljuv musik
nu uppstår...

080901




Fri vers av sajo
Läst 356 gånger
Publicerad 2008-09-01 07:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag är ännu hungrig i september" (Eldkvarn)
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo