Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar om livet.


Tankar

jag vet att det inte finns
Jag vet att dom är i vägen
jag vet att dom är i mitt huvud
Men jag kan ändå inte glömma
det är hemskt, det jag såg
Jag såg allt som jag vetat dö
försvinna och brinna
De människor jag älskar
vändas ut och in
Torteras, slitas i bitar
men jag vill inte mera se
jag vill inte känna den kylan
kylan från ögonen
Lukten av döden
jag vill aldrig mera vara rädd
Inte mera orolig
jag vill sluta tro
Illustartionens dröm
drömmens lögn
Illusionens sanning




Fri vers av Dennis
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-07-25 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis