Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger i ångesten i kaotiska kaoset

Under ytan
Är allt kaotiskt
Och jag vill bara
Krypa in under
Täcket och gömma mig

[För världen, för ångesten]

Svälja en massa Theralen
Så jag kan somna lugnt
Och glömma bort
Smärtan

[Dina lögner, mina misstag]

Detta är poesi
För tunghjärtade,
Sårade själar
Som jag, men jag är ingen poet.

Dina skämt
Sårar mig verkligen
Har du glömt
Att jag tar allt
På allvar

[Att allt negativt skär djupa sår?]

Vännen, du får
Ta i mig med silkeshandskar
Viska snälla saker
Trösta mig när jag gråter
Innan jag faller sönder helt

[Förlåt mig när jag gör alla dumma saker
Glöm mig när jag är lycklig
Och minns mig leénde när jag är borta
]




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 08:15



Bookmark and Share


    shamii
du skriver med smärta och med känsla. "detta är poesi för tunghjärtade....." den meningen gillade jag skarpt, det är så man känner. Men du är en poet fast det inte känns så. du berör och består och återkommer med fler dikter. så hos mig är du en ekta poet, fortsätt vara det id en här världen.
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting