Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bästa vännen....förr..... hör av sej...


"Nä men Hej!, det var längesen, hur är det!?"




~ "Nä men Hej, det var längesen, hur är det?" 
 
- "Hej du, ringer du!?, jo tack... det är bra... hur är det själv?"
((Fan jag orkar inte prata nu... jag mår skit))

~ "Jo med mej är det bara bra! Jag hörde att skilsmässan var jobbig, så jag tänkte jag slår en signal..."

- "Ja det har varit tufft, men nu är det bättre... han ringer inte längre.
    Vad trevligt att du hör av dej!"
((Åhh Gud, jag MÅSTE ta en sobril, nu........ måste...))

~ "Ja, vänner är vi ju, i nöd och lust... eller hur. Tänk hur vi pratade förr."

- "Ja, det var fint... Du... jag har mat på spisen, kan jag ringa dej en annan kväll?"
((NU hör hon av sej, fast att hon vetat att jag har haft ett helvete i ett år... fy faaan...))

~ " Ja ring mej, jag har haft det lite jobbgt jag med..., jag är oftast hemma på kvällarna, så ring, det är så skönt att höra din röst. Sköt om dej vännen, hej då." ((Vad konstig hon låter...))

- "Ja, hej då... Harebra!" 
((Ahhhhhhh........!))




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-02 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP