Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollektiva livslögners hypnotiska kraft




Äntligen så ser jag klart... det här är sant!

Jag ska inte spela med i den där förbannade förljugna "pjäsen" igen!

Den rollen gör mej sjuk, för hela skådespelet är sjukt.

Jag måste kunna stå emot, säja ifrån... men det har jag intalat mej så många gånger förr... Det är en sömn vi spelar med i... Och de allra flesta märker inte ens att de sover, vill inte erkänna det... Fy fan vad tragiskt!

Det är så svårt att stå emot... att dras ner i det förödmjukande hjulspåret, det är så uppkört... Det är som en stark drog.
Den som inte tar drogen, anses som abnormal och underlig. 

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-02 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP