Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag på hallmattan från Thilda 2 år....


Kortet

Öppnar min
dörr in till
lägenheten
och på hallmattan
finner jag...

ett kort
som är
så gulligt
med bokmärken
klistrade utanpå...

en gul björn
med honungsburk
och en gunghäst...
en egenhändigt
ritad bild...

sedan står det
kram från Thilda...

och gissa om
faster blev
glad för kortet.....

080903




Fri vers av sajo
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 16:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådant värmer.
Fick en teckning från mitt fadderbarn i Kenya.
2008-09-03

  Mr Lindemann VIP
Jomenvisst det går att tänkas, att du blev glad
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

sajo