Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna tid i september


Lingon

I skogens
lugn en
söndag
med sol
bland tallar...
jag på
flickorna från
småland går
och trallar...

trots att
jag i Dalarna
bor....

där växer
lingon....

lingon jag
plockar som
blir till sylt...

lingon man
äter till gröten...

lingon smakar
gott till torsdagens
pannkaka...

bland lingon
jag sitter
med en kopp
te och
medhavd matsäck....

lingon gör
sig så vackra
i naturen så
jag dessa fotograferar...

080904




Fri vers av sajo
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-04 14:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Delta Rhythm Boys...
Lingonsylt är godast till pannkaka.
Och ostkaka.

Sussilull och Sussilo... (gulliga namn!)
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo