Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfapet på golvet. (Sena nätter)

Du tog mig inte på orden

berörde

mina nominalfraser
i brygga

svalde ditt satsschema

då vi spelat alfapet på golvet
sena nätter

och allt fick innebörd





Fri vers av Tina-sol VIP
Läst 823 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-04 21:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jådo, eller jodå.
Nominalfraser är något att ta fasta på
2008-09-07

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Totalupplevelse På Åtta Rader-
2008-09-07

    Glittra G
Mums ... Me like it!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP