Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK



tänk om man skulle ta sig för att irritera
genom att bara existera lite mera
tänk om man skulle få en stad att bäva
genom att ipso facto börja leva
tänk att få känna att man faktiskt lever
genom att strunta i vad andra kräver
tänk om man skulle tala fritt ur hjärtat
om glädje, lycka och om sorg och smärta


tänk om man skulle vara riktigt ärlig
då blev man plötsligt oerhört besvärlig
mörkret är gömstället och grå blir katten
människan älskar att bli falsk som vatten
tänk om förljugenheten exponeras
det artificiella konfronteras
en dag ska lögnarna få schavottera
oavsett hur mycket de har briljerat
trollbundit eller kanske imponerat


tänk om du blir en del av disonnansen
om du blir huvudet och inte svansen
om du blir den som sabbar guldkalvsdansen
gör det, slå till nu, medan du har chansen!


LARZ GUSTAFSSON 19/8 2007




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-04 22:54



Bookmark and Share


  rebecca d
tänk om man skulle vara riktigt ärlig
då blev man plötsligt oerhört besvärlig

detta och sista strofen. mycket!!! bra..och sant!
2008-09-05

    Vickin
Ja precis, tänk, detta tänk... Detta var tänkvärt och tänk om man skulle leva efter det! Vilka bra ord du använder dig av här och ja, det var bra!
2008-09-05

  Elaine.S VIP
Ja ..."TÄNK" det här var inspirerande rader, verkligen tänkvärda...
2008-09-05

  mare VIP
dessa rader är så inspirerande :)) jag håller med varje ord !!!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP