Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄL MÖTT

om du är svår
så är jag svårare ändå
och alltid misstänksam
om någon knackar på
om du är hatad
så är jag det ännu mer
om du blev ratad
har jag blivit det av fler
är du maskingevär
så är jag en missil
är du en gavial
är jag en krokodil
men kanske om vi vandrar
halva vägen var
möts vi på mitten
där man både ger och tar

LARZ GUSTAFSSON
080905




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-05 21:32



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Egentligen är det bara där ett verkligt möte kan äga rum, i ömsesidigt givande och tagande. Allt annat är manipulation och utnyttjande.
2008-09-06

  anits VIP
En text där jag
håller med
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP