Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stökar till......och det blir perfekt

Allt är perfekt
Allt är genomtänkt

Helt perfekt

Ingen kom

Nu stökar jag till, så jag syns igen




Fri vers av Äggtanden
Läst 463 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-05 21:58



Bookmark and Share


  Anders P VIP
visst, att städa noga kan kännas som att sopa igen spåren efter ett begånget brott
2008-09-21

  Jan Linderoth
Javisst! Precis så!
2008-09-16

  Marreb
Skönt :-)
2008-09-11

  Quasimodo
Härligt och precis så där man är spår av sig själv och är !!!!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Äggtanden
Äggtanden