Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män

Män får alltid jobb, jag kan inte vara man för jag får inget jobb.
Män har alltid makt, jag kan inte vara man för jag har aldrig haft makt.
Män får mera betalt än kvinnor, jag kan inte vara man för jag får inte mer.
Män är starka, jag kan kan inte vara man för jag är inte stark.
Män tycks alltid vinna, jag kan inte vara man för jag tycks aldrig vinna.

Då får jag ta ett par steg upp och kalla mig kvinna!




Fri vers av Ruffa
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 11:56



Bookmark and Share


  lyckeli
Är la inte så pjåkigt att få ta ett hopp upp till oss girls!? Men ta på dig väl, det kan blåsa här på toppen! ; )
2008-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar avstånd från detta påhopp.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ruffa