Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förfall, inspirerad av min fest med en mystiskt bål.


Undervattensbålet

I Undervattensbålet simmar fiskar
och sjögräs slingrar omkring
Låt dig förgifftas,
låt dig drunkna.
På botten ligger alla de andra.
Snart hittar du skatten!




Fri vers av Hemlig Älva
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Älva