Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst är inte min grej

Du kan inte alltid hjälp mig.
Ibland måste jag gå igenom det svåraste helt själv.
När det e du som är källan till lidandet, kan du inte lindra det.
Frustrerad tittar du på, när jag gråtande vänder mig om och går ifrån dig, istället för att söka tröst.

Jag måste komma över sanningen. Och du kan inte med ord eller handlig ändra på sanningen. Den är var den är. Oförändrad. Ingen kan trösta bort den. Inget kan lindra den.

Först när jag ser sanningen som den är, och först när jag har hittat en ny sanning att försöka förstå, kan jag glömma den ursprungliga.

Du lämnade mig. Det är sanningen.




Fri vers av Jonsson Vs. Världen
Läst 528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 17:35



Bookmark and Share


  Grey_Day
Du beskriver det så välformulerat, så vackert;
det jag upplever, kanske även du, att jag går igenom precis varenda dag, dag ut och dag in. Du gestaltar mina känslor så väl.
Tack!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonsson Vs. Världen