Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Musik är något som endast har en viss tid
Samma sak har ett liv

Hjärtat kan snabbt sluta slå
Så du plötsligt tappar lusten att gå

Men sätter man musiken på upprepa
Så kommer man fortfarande kunna gå
För ett rött bultande hjärta kommer fortfarande slå.

För det är inte lätt att glömma
Men det är extremt lätt att gömma





Fri vers av Pontii
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-08 00:52



Bookmark and Share


  Mysiga Moa
Det var fin text som väcker tankar och berör. Tack!
2008-09-08

    utan vingar
I'm sorry.
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Pontii
Pontii