Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M


inte vara kär

man kan inte vara kär
efter en träff som denna var

man kan inte vara kär
på omständigheterna som var

man kan inte vara kär
om man inte träffats annat än sådär

man kan inte vara kär
om vännen sin är me

man kan inte vara kär
när det är så här




Fri vers av FridaR93
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-08 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaR93