text inspirerad av Allen Ginsberg (eller var det Burroughs?) " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text inspirerad av Allen Ginsberg (eller var det Burroughs?) 


Heligt




Helig är poesin!

Heliga är miraklerna!

Helig är musiken!

Helig är solen!

Heligt är skrattet och gråten!

Helig är smekningarna och själen bakom dom!

Helig är du!

Heliga är dryckerna!

Helig är maten!

Helig är skogen!

Heliga är danserna!

Heligt är själens ljus!

Helig är kuken!

Helig är fittan!


Helig är trösten!

Helig är sanningarna!

Heliga är de nödvändiga lögnerna!

Helig är jag som skriver detta!

Heligt är poeter.se!

Heliga är dess småkusiner argus.nu & dikta.se!

Heliga är de kärleksupplysta kyrkorna!

Heligt är syret!

Heliga är kropparna!

Heligt är den vilda vreden!

Heligt är det kontrollerade hatet!

 

Heliga är vi när vi famlar i blindo men inte ger upp!

Heliga är läkedomsprocesserna!

Helig är tystnaden!

Helig är stillheten långt bort på ett fält klockan 3 om natten!

Heligt är ditt leende!

Helig din kreativa ångest!

Helig är Gud!

Heligt är vattnet!

Helig är elden!

Helig är framtiden!

Helig är förändringen till det bättre!

Helig är klarsynens välsignelser!

Helig är katten Primus som tvättar sej bredvid mej här nu!

Helig är Kärleken!!

Heligt är att möta någon där denne är!

Helig är empatin!

Heliga är fantasierna!

Heligt är de groende sädesfälten!

Helig är godhetens raseri!

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-08 23:49



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Holy glory!
2009-02-20

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!!!
2008-09-09

    Bellissima
Hm... har jag ropat Halleluja till någon av dina texter innan..? Nåväl. gör det igen. HALLELUJA!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP