Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaga på mig gör det bara!


Säger jag gör fel.
Skriver en del ord som jag vill ha med men ni bara klagar.
Ni fattar inget vad jag vill säga genom mina dikter och texter.
Visste att ni skulle trycka ner mig ännu mer i skiten.
Om ni har nått elakt och skriva så skriv inget alls.
Vill inte veta era elaka kommentarer som ni har till mig.
Tänk om jag skulle göra så mot er då hade jag tryckt ner er i baken.
Hur trevligt är det då?

Ska jag använda er som en jävla dörrmata som ni gör me mig?
Varför måset ni alltid klaga på mig hela tiden?
Att ni inte fattar mina texter va man har varit me om.
Ni säger att ja skriver fel.
Men fatta i dikter behöver man inte skriva rätt utan man använder sina egna ord och en del fattar va man skriver.

Orkar inte bryr mig att ni klagar på mig.
Mitt liv kommer ingen att få leva.
Jag och mina rakblad är dom jag litar på.




Övriga genrer av Jessica B
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-09 11:21



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
De som skriver och klagar på stavfel, är perfektionister som saknar många pusselbitar när de läser.
Vem bryr sig om stavfel eller grammatik, när det är känslan som räknas?
Skriv på ditt sätt, och fortsätt att andas, livssyret kommer tillbaka, förr eller senare.
Kram från en okänd som ändå bryr sig/B
2008-09-13

  Rickard k
bra text det är du som bestämmer hur du skriver.

Älskar dig älsklingen min <3
2008-09-11

  Angeldust
Du som bestämmer ingen annan, kritik kasta det i sophinken ;-) kram Tinny..och var rädd om dig!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B