Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När den som bedrar, försöker att ursäkta sina lögner, sina svek,- genom att göra det onda värre.


Åren som du stal

Att i efterhand säga; att alla de här åren som gått,- var år som du inte velat ha

Att i efterhand säga; att du egentligen velat lämna,- långt tidigare

Det är en stöld!

En stöld av tid
En stöld av förtroende
En stöld av ett liv,- som jag hade kunnat leva




Fri vers av ECO
Läst 647 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-09 18:48



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Det Är Fult Att Stjäla Den Som Stjäl Är Ful Som Fan Själv-
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

ECO