.......öhhh alla dessa tokiga MÄN....
eller... rör det sej verkligen om M Ä N....... .
(alltså dom.... svikarna)
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.......öhhh alla dessa tokiga MÄN....
eller... rör det sej verkligen om
M Ä N....... .
(alltså dom.... svikarna)



Urspårade SKILSMÄSSOFÄDER.... l i s t e n UP!!!





Bråka med era X

Tjura, trilskas, krångla, rasa, skrik, gråt, fly in i allt möjligt som

kan fylla det svarta hålet, distrahera er med sport, spel, hyperaktivitet,

sitt och stirra in i väggen en hel vecka, ta antidepressivt, & så vidare....

M E N: SVIK I N T E ERA BARN!!!


Bli galna...... men svik inte barnen.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-09 19:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett budskap av sådan vikt att det inte går att mätas...det vet alla som sett in i ett barns tomma blick när telefonsignalen gav beskedet...inte den här helgen heller...
Suveränt Johan
2008-09-11

  glittertindra
precis.. inte svika barnen...
2008-09-09

  Sladjana Zubcevic
" Bli galna...... men svik inte barnen. "
Bra skrivet!!!
2008-09-09

  Johan Bergstjärna VIP
Savannha

Nä... men om vi tar procentuellt; hur många kvinnor och hur många män gör sina egna barn illa? 5% - 95%.....?
2008-09-09

    sunnanvind
Sååå bra!!! Applåder!
2008-09-09

  objekt3
Agreed. Men det är absolut inte bara männen...
2008-09-09

    Bellissima
NÄ JUST DET!!!! (He, he! Vad är det med dina dikter som får mig vilja stå upp, vifta med armarna och hojta medhållande...???;))
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP