Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När rädslan överröstar den viskande längtan efter närhet


Stygn

Jag vet verkligen inte
Hur någon som du
Skulle någonsin
Kunna tycka ens lite om

En ingen som jag,
Med massa
Fett och ärr och
Även några få sår

[En massa dumheter,
Misstag.
]

Är rädd
Att när du ser mig
Ska gömma dig
Och hoppas att
Jag inte såg dig först

[För vem vill ha en splittrad själ efter sig,
En social katastrof?
]

Du säger att
Du tycker om
Det du sett
Men du har inte sett mig
På hur länge som helst

[En hel evighet,
I mörker och rakbladsvassa kanter,
Innan tiden stannade fanns vi.
]

Och jag kan inte förstå
Greppa,
Något som tanken
Att ens drömma
Om din kyss

[För du skulle såra mig
Så djupt att det hade behövt sys
Om du lämnat mig nu
]




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-09-09 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting