Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är viktigare än Ord




Men Ord

kan helga Själen

och föra den

mot

Stordåd




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-10 00:05



Bookmark and Share


  Angeldust
ja skriver som föregående, faktiskt så är det så (himla gullig katt dessutom ) kram Tinny
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP