Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter sönderrispad och smutsig i gropen och väntar på att någon ska kasta ner ett rep och rädda mig från dig och dina gula byxor..


Älskling, dina byxor är gula..

Älskling, dina byxor är gula men jag gillar dig ändå

fast nu.. byxorna gör det inte bättre heller
ännu en fläck som inte går att sudda ut på min blanka papperssida
dom är så fula, precis som ditt sätt
ändå faller man
faller långt ner i den stora grop du grävt
det är så du
fångar flickors hjärtan och deras kropp
så blåögda, eller är du bara bra på det du gör?
du vet hur du ska få dem falla
inte putta, nej de hoppar självmant
faller ner i din grop
kan inte ta sig upp, de är fast
då tycker du det är jäkligt kul att kasta ner stenar
och se vem som blir träffad
ditt sätt är så fult, hur du fångar en flickas hjärta och kropp
för att sedan lämna henne sönderrispad
smutsig
och hjälplös i din grop

Älskling, dina byxor är fortfarande gula- och jag hatar dem.




Fri vers av obesvarad kärlek
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-09-10 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obesvarad kärlek
obesvarad kärlek