Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- BBC -

Med sönderbränt ansikte
ler och drömmer du
I intervjuvn
ställs du frågan vad du gillar
och du svarar:
- Fotboll!

Jag ler
och de undrar vilket ditt favoritlag är
du svarar:
- Manchester!

Men jag undrar om de förstår
sin betydelse
Och jag undrar
om du någonsin kommer att få se dem




Med sönderbränd kropp
sitter du lugnt
Och flyter sakta fram genom floden
i båten du ror

Du är så vacker där du sitter
fastän din kropp är totalt avskalad
Repotern frågar:
vad som har hänt

Och du svarar:
att du förlorat alla dina åtta barn
De tog allt
och du har inte mycket kvar

Och tiden som finns
gör att du tänker
Du känner dig ensam
och vill inte leva ibland

Men på nåt sätt andas du
och tänker positivt
Jag ser upp till dig
jag ser upp till er alla

Som tar vara på det ni har
som tar vara på det som finns
Jag - en liten en, från ett litet i-land
oroar mig för ett för litet konto

Och jag skäms å alla de mina
att ni kommit längre än oss...




Fri vers av Xrosslady
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xrosslady