Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens vatten

Vaknar av
regnets droppar
som slår mot
rutan det är
höstens vatten...

av höstvind
blir höstens vatten
fyllt av vita gäss...

när höstdimman
lättar ser man
höstens vatten
som glänser
likt en spegel
i höstsolen...

höstens vatten
fryser i gräset
om natten...
det kallas
ju frost....

höstens vatten
är ett skådespel...

080911




Fri vers av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-11 18:01



Bookmark and Share


  karenina VIP
tycker om höstens alla skiftningar och jag tycker om din benämning höstens vatten.
2008-09-14

  aol
vackert
2008-09-11

  anits VIP
Hösten är vacker, hösten
är min tid
2008-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Fin dikt om en underskattad årstid.
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo