Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo


kan man kalla det vänskap?

knappt fyra veckors bekantskap
vet egentligen ingenting
ingenting om varandra
kanske är det de som gör det
gör det så lätt att skratta
skratta med varandra
le åt ingenting alls
bara känna lycka och glädje
utan att veta åt vad

kanske är det början på en vänskap
en vänskap som kan hålla
du är en sådan person
en person som får en att orka

Johan, du är vännen man aldrig vill mista!




Fri vers av FridaR93
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-11 19:05



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
fin kärleksförklaring till en nära person.
vänner är trots allt de som betyder allra mest i våra liv
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

FridaR93