Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A


så falsk

så falsk
så falsk man kan va
i ett halvårs tid har jag trott
trott att du vart bra
ända tills idag
tills igår
du visa ditt sanna jag
ljög och bedrog
du är inte alls
inte alls så som jag en gång trott

du var han
han som alltid gjorde mig glad
du gav mig orken
orken när allt var kast
men nu
nu är du glömd
borta och återigen borta
att ljuga är inte bra
jag gillar´t inte
men ack det gör ju inget
jag mår bra
jag behöver inte dig
men å, vad härligt det vart
om det var som förrut
mitt liv skulle vart topp

du ska veta
jag glömmer aldrig
glömmer aldrig oss
du och jag

tänker inte ta kontakt
men jag finns
när det kniper
när du vill prata
ja, då finns jag!

älskar dig, vännen!
har aldrig sagt det förr,
men ja,
jag älskar dig!
<3




Fri vers av FridaR93
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaR93