Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken

På kvällshimmel
"TjusarAugust" ses...

Berguven på
en gren....

080911




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-11 21:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snygg kombination.

"The shiny moon, the dead oak tree...Nights like this appeal to me" (Iggy Pop)
2008-09-11

  stefan.g
Skön.....stiligt!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo