Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänner

De borttappade och de kvarglömda, spårlösa och påhittade
ännu inte överkörda, närapå genomborrade
De lerduvestolta och nyckelpigeyra
formfasta och barmfagra
De vanmäktiga och de utmattade
i rymden utstötta, oförutsägbara deras banor
När de störtar mot jorden tappar träden sina löv.




Fri vers av haje
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-11 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje