Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTGÅNGSLÄGEN

det som skrämmer mig

skrämmer inte dig

referensramarna är unika

det som plågar dig

plågar inte mig

man kan inte alltid vara lika

och där du tar skeden i vacker hand

vill jag kanske högljutt protestera

det du tänker på

någon gång ibland

är sånt där jag alltid repeterar

när det finns gemensamma nämnare

är det alltid lätt att relatera

men vi är trots allt individer och

det är det som differentierar

 

LARZ GUSTAFSSON

 

080911




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-11 22:51



Bookmark and Share


  lyckeli
Livssanning i några rader...
2008-09-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Klokt och fint skrivet/B
2008-09-12

  bluesatin
Enkelt uttryckt, bra formulerat och ett viktigt tema med respekten för varandras olikheter som du skriver om. Det är aldrig fel att påminna om. BRAVO!
2008-09-12

  Fånga dagen
Bra skrivet så är det alla är vi olika
2008-09-11

  Elaine.S VIP
Nej, "man kan inte alltid vara lika" och tur är väl det.
2008-09-11

  anits VIP
Så sant och bra
2008-09-11

  Julius Enströmér
Å jag kan älska dig, utan att du vet om att jag finns.
2008-09-11

  Måna N. Berger
Och det som berikar!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP