Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken fick till slut bestämma... kunde gått fint om han skötte sina kort rätt men ack så illa det gick :P


Förbjuden frukt



Ett par bruna ögon så fina
så smältande fina vid ett leende
En röst så skön
kommandes från två mjuka läppar
jag vill smaka
Svart-brunt, busigt hår
fingrar leka vill
Fingrar snabba, små
på gitarr vill \"slå\"

En vänskap, dumdristig att förstöra
En vardag lätt att krossa
vid flört

En hjärna på ständig replay
upprepning av bild på dig
dig, min hemliga kärlek

En själ som vägrar släppa ett grepp
om honom
honom, som jag vill ha
som en nära vän...




Fri vers av molndans
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-27 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans