Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid då vi skrattade så vi grät

Det var en tid
då vi var två.
Det var en tid
då vi var bästa vänner.
Oskiljaktiga.

Det var en tid
då vi pratade om allt.
Det var en
då vi skrattade så vi grät.

Det var en tid
då allt tycktes ha färg
genom våra glittrande ögon.

Vi gick hand i hand
på en strand
och lät lyckan
passera in i våra hjärtan

Vi lät också de vackra orden
ut från våra munnar

Det var en tid
då vi skrattade så vi grät.




Fri vers av molndans
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-07-27 20:01



Bookmark and Share


  Mårten
vackert!
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

molndans