Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför alltid detta ha begär efter något jag inte kan få?...


Farligt frestande

Söt liten pojke,
ler mot mig,
hans ögon tindrar
och hans leende lyser upp hela rummet.
Jag blir glad i min lilla nalles närhet,
Glad och galen.
Att du älskar någon annan,
driver mig till vansinne.
Du söta lilla pojke,
du tar mig upp bland mollnen,
visar mig en verklighet
jag aldrig sett förut.
Ditt lugnande sätt
och dina ömma ord
får mig att vilja hålla om dig
och aldrig släppa taget.
Nalle du får mig glad,
så glad att jag vill vara vid din sida hela tiden,
du har fått mig till en sak som
ingen annan lyckats med...
Att gå till skolan varje dag
med ett leende på läpparna.
Vad som än händer kommer jag aldrig glömma
den dagen då jag klev in i klassrummet
en timme sen som vanligt
och där sitter du, med din söta lilla tuppkam,
dina tindrande ögon
och ett leende som får mig att älska.




Fri vers av chippsi
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-12 13:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Varför skall man älska den man ändå aldrig får? Varför tändes i mitt hjärta kärlek i så unga år?"

Den lyssnade min kompis och jag på i hans rum på Tallbacken i Älvkarleby. Det var sjuttiotal. Vi var kanske 11-12...
Och sjöng och spelade gjorde Flamingokvintetten.

Det är fortfarande likadant.
Oförändrat.
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

chippsi
chippsi