Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild , Målning , Acryl // av jossj När jag målat ville jag med en scotch brite tvätta bort all färg men slutade skrubba när jag upptäckte att den bortskrubbade färgen antagit formen av en ............


Varför höll du min hand

.............**............
...........****..........
.......******** .....


Varför gick du på stigen

Varför höll du min hand
i din hand

Varför såg du

du mörka ängel
som inte visste vart stigen förde oss

varför såg du
aldrig den stjärnan som föll

som

landade i den mörka natten
och delade våra hjärtan

för alltid


******************************






Fri vers av jossj
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-12 23:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det blev ju snyggt!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

jossj
jossj