Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A


förstår du?

jag vill få dig att förstå
förstå att jag är här
här för dig

kommer aldrig glömma
glömma allt du gjort för mig
utan mening
utan vetenskapen
räddade du mig undan
undan allt som var skit

nu är det min tur
nu vill jag
hjälpa dig
när allt verkar kast
snälla
ta emot mina handlingar
låt mig finnas där för dig

du gav mig kraften
nu vill jag ge den tillbaka
jag vill bara att du ska må bra

du är vännen
vännen man aldrig vill lämna
som man alltid
alltid vill ha vid sin sida





Fri vers av FridaR93
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-09-14 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaR93