Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I love your

I love your... you know
The cheap surface
so cheap anyone affords it

The green eyes,
who only hearing
not seeing, not feeling

I love your.... you know
your unmotional surface..
your shallow eyes..

I do not love you, you know,
Just your cold skin who protects me from myself..
my thoughts
my head
..and my doing




Fri vers av particularlyme
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

particularlyme
particularlyme