Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I don't say this. It's her say.

She said to shallow blue eyes, why don't you fuck off

No, i didn't say that. It's her say. I don't dare. Why? Beacouse i love shallow blue eyes.




Fri vers av particularlyme
Läst 362 gånger
Publicerad 2008-09-27 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

particularlyme
particularlyme