Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga stå för den du är Fega inte var alltid dig själv i alla läen no matter what!


Våga Vara Dig Själv

du tror på dig själv tror andra på dig också!

Är de då såhär??

Vem säger de och vrf?


Man ska ju alltid vara sig själv men många har svårigheter med att leva upp till det.

Hmmm ja människan ska ju försöka vara så br asom möjligt.

Men är det rimmligt eller verkligeten..


Många blundar för hemskheter andra ser för de..

Varför är de så???


Detta om något borde tas upp oftare i all sorts media..

Barn lever och arbetar som soldaet redan i tidig ålder..

Rikemans barn åker utomlands för att studera och söka karriären på så sätt,
Men de är oftast detta som publiceras i tidningar och radio Tv..


När det egentligen borde vara mammor som förlorat barn under krig, mannen sin, en arm eller ett ben..

Ta Blood Dimond som ett exempel..

Där har vi de vitasom utnyttjar Mr Vandy pga en Diamant.
Ingen människa är bättre än någon annan människa alla är vi individer som inte bör trampas på...


Kalla mig korkad dum eller Sjuk.

Men jag har i allafall fötterna på Jorden och vågar stå för det jag tycker och tänker!




Fri vers av Soul-Child
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-14 22:09



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
bra och insiktsfult du är på rätt stig.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Soul-Child
Soul-Child