Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till samma person som jag skrev Stygn till.


Du sa att jag var perfekt.

Och jag skulle aldrig
Ha trott på dina lögner,
Jag visste ju
Att ingen vill ha mig

Du har redan varit med nån
Annan tjej, någon
Som faktiskt
Betyder något

Jag har
Knuffat bort dig
För många gånger
Du tror kanske inte heller
På mina ord

Men det gör ändå
Ont
Du lämnade mig
Ensam

[Och jag gillar inte
Att vara ensam, sötnos
]

Du kanske
Inte tyckte om mig,
För mitt dåliga
Självförtroende

[Du sa att jag var perfekt,
Men ändå vänder du dig till någon annan?
]

Är det då så
Himla konstigt
Att jag tycker
Så illa om mig själv
När ingen annan
Ger mig den
Närhet
Jag så illa
Behöver?




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-15 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting