Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så Som Vänner

Oftast ser jag på dig som på andra
men sist du var hos mig,
satt i min soffa med en kopp te i din hand
kom känslorna tillbaka
dina vackra ögon tindrade
för någon annan än mig
utanför piskar regnet
men inne är värmen stark
min hand lägger sig på ditt lår
vare sig jag vill det eller inte
du ler mot mig så som vänner gör
en del av mig ler mot dig
så som vänner gör
men en annan del
tänker bara på dina läppar mot min kind
mina händer i ditt hår

och snart är jag borta
och snart är du borta

så som vänner är




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-07-28 14:20



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
det här var en mycket vacker och levande text som smärtar att läsa.. de två sista stycken är kanonbra...
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm